vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Halloweensmink

Om du älskar att klä ut dig och lever för maskerader så är vårt sortiment av halloweensmink som gjort för dig! Det finns inget roligare än att lägga ner lite tid på sitt smink och se allas imponerande blickar när du glider in på halloweenfesten!

Här hittar du allt du behöver för din halloween-sminkning!


Hos oss hittar du massor av alternativ som kommer att göda din fantasi och hjälpa dig att tänka utanför boxen. Med hjälp av ansiktssmink, sminkpennor och sminkproteser kommer du att kunna ta din kostym till nästa nivå och inte nog med det! Nu har vi även fyllt vårt utbud med professionellt smink som verkligen kommer få dina vänner att tappa hakan.

Är du redo för ditt livs bästa halloweensmink? På Partykungen ser vi till att du blir festen stora snackis!

Så, hur sminkar man sig till halloween?


Kolla gärna in smink-tutorials i förväg så att du vet precis vilka produkter du kommer att behöva för att skapa din halloween-outfit. Här hittar du specifika sminkset för en viss typ av karaktär, som spöke eller F/X sminkset med instruktioner om hur du skapar verklighetstrogna sår. Om du föredrar att skapa ditt eget kit av halloweensmink hittar du olika typer som vattensmink, ansiktsfärg och cremé makeup.

Om du är ambitiös och fingerfärdig rekommenderar vi vårt utbud av vax och latex som ger en professionell touch på halloweensminket. Du kan exempelvis lägga till en lång häxnäsa eller ge dig själv ett par häftiga djävulshorn som kommer att se läskigt verklighetstrogna ut.

Vi har något för alla smaker, i alla tänkbara färger. Vad sägs om självlysande färg som kommer att få dina dansmoves att se som tagna ur en futuristisk rulle? Måla ansiktet eller hela kroppen med denna självlysande färg och se hur du sakta blir kvällens starkast lysande stjärna i takt med att festen går in på småtimmarna.

Allt från blod och sårskorpor till lösnäsor och huggtänder


Många associerar halloween med läskiga kostymer där blödande sår och levande döda har en stor roll. Både stora och små älskar denna kusliga tradition och givetvis är valet fritt om du hellre använder ditt halloweensmink för att bli en söt kanin eller ett blåbär istället. Om du planerar att hjälpa dina barn med deras halloweensmink så har vi massor av alternativ som passar även för de minsta. De färdiga smink-kiten passar lika bra för stora som små som vill förvandlas till en zombie, vampyr eller kusligt spöke för en natt. Om du siktar på att se ut som en djävul eller demon från en annan värld så har vi även massor av lösnäsor, lösöron och löständer som kommer sätta pricken över i:et.

Om du är mer för en enkel men läskig lösning så passar våra verklighetstrogna tatueringar perfekt. De får det att se ut som att du varit med om en hemsk olycka med sår på till exempel halsen eller i ansiktet. Är du ute efter en extra dramatisk effekt bör du skaffa blodampuller som kommer att få blodet att rinna från din mun.

Hos oss hittar du ALLT smink till Halloween!


Har du blivit bjuden till en halloweenfest och är osäker på vad du ska klä ut dig till? Oroa dig inte, vårt breda sortiment av halloweensmink är proppfullt av inspiration till festen. Spana in varianter av fejkblod och sminkprodukter som du kan använda om och om igen. Svårt att välja mellan läskigt och snyggt? Då kan vi rekommendera ett sminkset för Day of the Dead, ett klockrent koncept som både funkar på halloween och vid andra maskeradtillfällen.
Läs mer

Inspiration

Populära Kategorier

Alla Kategorier