vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Halloweensmink till Barn

Välkommen till den galnaste, spökligaste och mest episka samlingen av Halloween-sminkningar för våra små skräckkungar och skräckdrottningar! Här på Partykungen har vi förvandlat halloweenfirandet till ett riktigt monsterparty, komplett med kreativa sminkningar som tar skrämmande till en helt ny nivå.

Läskiga sminkningar för barn till Halloween


Här är det allt annat än tråkigt när det gäller att sminka dina barn för Halloween. Vi pratar om zombies som ser ut som de kom direkt från en skräckfilm, spöklika spindel-drottningar, och läskiga skelett med en extra dos av skratt. Vårt sortiment är fullt av sminkkit och tillbehör som gör det superlätt att skapa utseenden som får alla andra spöken att känna sig avundsjuka!

Gör enkla sminkningar på barnet till halloween


Halloween-sminkning behöver inte vara raketforskning! Hos Partykungen har vi alla tillbehör du behöver för att enkelt skapa både läskiga och gulliga makeover för ditt barn. Så varför inte göra halloween ännu roligare i år? Plocka fram din kreativitet och se hur enkelt du kan förvandla ditt lilla monster till något extraordinärt!

Tre snabba tips!Grundläggande Bas

: Börja med att rengöra och fukta ditt barns ansikte. Använd sedan en hudvänlig foundation eller ansiktsmålning för att skapa den grundläggande färgen för deras karaktär.

Detaljering

: Här är där du kan vara kreativ! Använd sminkpenslar, svampar eller till och med fingrar för att lägga till detaljer som ögon, näsa och mun. Om ditt barn vill vara ett spöke, kan du använda svart smink för att skapa ihåliga ögon och en olycksbådande mun. För gulligare karaktärer, måla på lekfulla ansiktsdrag som kattens morrhår eller pumpans gulliga ansikte.

Accessoarer och Finish

: Komplettera sminkningen med de rätta accessoarerna. Partykungen har ett brett utbud av halloweenmasker, peruker och glitter för att lägga till extra effekt och detaljer till sminkningen!

Halloweenkit för barn


Våra färger är så intensiva att de skulle skrämma bort en vampyr på långt håll. Våra penslar är som magiska trollstavar som skapar konstverk direkt på ansiktet. Och du behöver inte vara en professionell sminkör för att använda dem – våra sminkkit levereras med enkla steg-för-steg instruktioner som gör att du kan förvandla ditt lilla monster på nolltid.

Sminka blodiga sår, och skrämmande sminkningar!


Glöm inte att få med alla detaljer – blodiga sår, glödande ögon och allt annat som gör din Halloween-sminkning riktigt skrämmande. Låt fantasin flöda och skapa sminkningar som är så läskiga att de kommer att hålla sig i mardrömmarna i veckor.

Så, är du redo att ta Halloween-festligheterna till en ny nivå? Kasta dig in i vårt galna sortiment av Halloween-sminkningar för barn och låt oss skapa de mest skräckinjagande och minnesvärda utseendena tillsammans. Vi varnar dig dock - du kanske blir tvungen att ge dem en nattlampa efteråt!
Läs mer