vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Halloween dukning

På årets läskigaste högtid måste du ju såklart fixa en riktigt skrämmande halloweendukning. Svart och orange med lite inslag av blodröda nyanser sätter stämningen på ett kick. Att pynta, dekorera och förbereda inför festen är ju minst halva nöjet. Tro oss när vi säger att Partykungen verkligen har allt, och då menar vi allt, du behöver för en riktigt grym halloweendukning.

Halloween dukning tips & inspiration


När gästerna kommer är det alltid uppskattat att hälsa dem välkomna med en drink. Kanske något värmande som passar en kylig höstkväll? Kommer många gäster gör du det enkelt för dig, samt slipper disken, genom att använda pappersmuggar. Samma inställning gäller när du serverar något tilltugg, fika eller mat – bygg din halloweendukning kring engångsprodukter som du bara knycklar ihop efteråt och lägger i återvinningen. Ta en kik i vårt sortiment och hitta inspiration bland alla hundratals olika engångstallrikar för att få inspiration för hur du kan dekorera just DIN fest.

Tema Halloween: Välj din egen skrämmande stil!


För en riktig halloween dukning behöver bordet en ny duk kvällen till ära, oavsett om ni har en sittande middag eller mingel med lättare tilltugg. Väljer du mingelvarianten ställer du tallrikarna på hög och glasen i en klunga för en effektiv halloweendukning. Även vampyrer och spöken kan behöva torka munnen så glöm inte servetterna. En kväll som denna duger såklart inte dina vanliga blommiga varianter, utan några mer passande för högtiden får hoppa in och rädda kladdiga munnar!

Halloweens historia: Från USA till Sverige


Halloween har faktiskt sitt ursprung i Skottland och Irland, men tog sig till Sverige via USA. I det stora landet i väst är det populärt att både barn och vuxna klär ut sig i olika spöklika kostymer. Precis som i Sverige är det dock barnen som går runt och frågar om bus eller godis. Vill du äta godsaker som vuxen får du med andra ord fixa dem själv – och vi kan hjälpa till. Är det något vi kan är det nämligen att ställa till med kalas och snygga dukningar, eller i alla fall erbjuda ett stort utbud av produkter för din halloweendukning!

Halloween-dukning för barn!


Självklart ska även barnen fira halloween och du hittar även lite snällare dekorationer för din halloweendukning för barn här på sidan. Ladda upp med godis och popcorn som du antingen serverar ur större skålar eller så förbereder du lagom läskiga godispåsar till alla små spöken. Självklart dricker de röd saft. Har du sett alla kreativa varianter på sugrör?

Lysande effekter och sista touchen


Snacksen serveras ur skålar och bägare som passar en halloweendukning. Bordsdekorationer och konfetti sätter den slutliga piffen. Att låta spindelväv hänga ner från takkronan och över stolarnas ryggstöd gör att du skapar en otäck helhet i hela rummet. Vi antar att du och dina vänner kommer leva i ett dunkel denna kväll för den rätta stämningen. Att se maten är dock en fördel så lys upp din halloweendukning med några kusliga stearinljus som du placerar både på bordet och i hörnen.

Det gäller att avsluta på topp


Ett riktigt kalas måste ju avslutas med en tårta eller bakelser. Låt alla vara med och piffa till en riktig läskig halloweentårta med hjälp av vimplar, tårtljus och figurer. Hugg in och njut av den kusliga atmosfären!

Vi på Partykungen önskar dig en spöklik och minnesvärd halloweenfest med vår fantastiska halloweendukning!
Läs mer

Inspiration