Visa större bild

Handgranat med Ljud

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
39 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Krigande är bara bra om det görs på lek och då gäller det att ha den rätta utrustningen för att ha så skoj som möjligt! Här har vi en läcker handgranat som du aktiverar så att den räknar ner från 10 sekunder och avslutar med en smäll. Extra kul blir det om motståndaren inte är beredd!

Handgranat med Ljud är en militärgrön handgranat som "exploderar" när du aktiverar den. Innan explosionen hörs en timer som räknar ner från 10 sekunder. Drivs av 2x 1.5V AG13 medföjande batterier.

Höjd: Ca 10 cm. 

Taggar

OMDÖMEN (10)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Jonas Kempe för 5 år sedan
  Kul attrapp som gör sig lika bra i airsoftvästen som mycket dyrare attrapper. Även kul att sitta och bara leka med i soffan. Man kan lägga den på en lekplats och se folk fly i panik när föräldrar ser sina barn hittar den, filma allt och lägga ut på youtube, lägga den i grannens brevlåda, kasta den till nån och ropa DUCKA, gå in på en polisstation, lämna den i receptionen och sen försöka ta sig ut innan 10 piketpoliser trycker ner dig. Oändliga möjligheter, alltså. :) Bör dock användas försiktigt och inte på offentlig plats. Alla har inte samma humor.
  6 av 6 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Martin för 2 år sedan
  Lågt ljud, dålig kvalité och handtaget gick av efter en kort stund. Ljudet gick även att starta trotts att sprinten satt i.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Marika för 2 år sedan
  Är inte militärgrön som på bilderna, utan mer gräsgrön, och plastig, så inte särskilt verklighetstrogen. Pinnen som dras ut är också i plast, viker sig och går nog av vilken sekund som helst
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen30409 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle