handgranat-med-ljud-1

Handgranat med Ljud

39 kr

Välj variant:

 • Jonas Kempe
  för 5 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Kul attrapp som gör sig lika bra i airsoftvästen som mycket dyrare attrapper. Även kul att sitta och bara leka med i soffan. Man kan lägga den på en lekplats och se folk fly i panik när föräldrar ser sina barn hittar den, filma allt och lägga ut på youtube, lägga den i grannens brevlåda, kasta den till nån och ropa DUCKA, gå in på en polisstation, lämna den i receptionen och sen försöka ta sig ut innan 10 piketpoliser trycker ner dig. Oändliga möjligheter, alltså. :) Bör dock användas försiktigt och inte på offentlig plats. Alla har inte samma humor.
  8 av 8 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Lucy Can
  för 1 månad sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Bra som väntat
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Martin
  för 2 år sedan
  Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Lågt ljud, dålig kvalité och handtaget gick av efter en kort stund. Ljudet gick även att starta trotts att sprinten satt i.
  0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Krigande är bara bra om det görs på lek och då gäller det att ha den rätta utrustningen för att ha så skoj som möjligt! Här har vi en läcker handgranat som du aktiverar så att den räknar ner från 10 sekunder och avslutar med en smäll. Extra kul blir det om motståndaren inte är beredd!

Handgranat med Ljud är en militärgrön handgranat som "exploderar" när du aktiverar den. Innan explosionen hörs en timer som räknar ner från 10 sekunder. Drivs av 2x 1.5V AG13 medföjande batterier.

Höjd: Ca 10 cm.