harry-potter-tillbehorskit-med-kista-30769-2

Harry Potter Tillbehörskit med Kista

 599 kr  299 kr

Välj variant:

Visa storleksguide
 • Raphaela
  för 7 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Vi köpte kitet till vår dotter som fyllde 5. Hon älskar det, trots att det är ganska låg kvalité om man jämför med de dyraste/originaltillbehör från filmen. Dock är priset otroligt lågt för det man får och barnen öser runt med sakerna på i huset och ute och då vill man ju verkligen inte ha dyra grejer som man blir ledsen över när de förstörs under leken. Vi tycket att det var den perfekta presenten för vår lilla flicka som så gärna ville vara Hermione Granger. En sak kan nämnas om kistan och det är att den är ganska fragil då den är gjort av något starkare kartong. I vår första beställning hade den gått sönder under transporten, men Partykungen hade direkt skickat ett helt nytt kit på bara några timmar. Sammanlagt är vi supernöjda och många födelsedagsgäster har redan frågat var man kan köpa det :-)
  7 av 9 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Margit
  för 7 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Lådan är stadig och ganska stor, kan användas som förvar eller att ha den på bordet och fylla den med godis. Ett bra köp.
  3 av 5 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Elin
  för 4 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Barnen var helt lyriska och exalterade!!! Jättefina kläder!
  2 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

1

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Produktbeskrivning

Harry Potters kista innehåller allt han behöver för att klara av det tuffa livet som trollkarlslärling, och nu kan du också äga ett exemplar! Det här charmiga tillbehörskitet gör dig redo att åka direkt från plattform nio och tre fjärdedelar till Hogwarts!

Harry Potter Tillbehörskit med Kista inkluderar en kista, en robe, en scarf, en slips, en trollstav och ett par glasögon. Kistan är brun med tryckta, gula ränder samt Hogwarts sigill på locket. Framtill sitter 2st silverfärgade spännen. Roben är svart med rymliga, långa ärmar. Den har Hogwarts sigill tryckt på 2 ställen och den stängs framtill med hjälp av kadborre. Scarfen är lång och den går i lila med dubbla, gula ränder. Slipsen matchar scarfen och den sätts fast med hjälp av ett elastiskt band runt halsen. Trollstaven är grå med detaljer som gör att den ser dekorativt sliten ut. Glasögonen består av bågar utan glas. De är svarta och har en rund form.

Mått på kistan: Ca 45x30x19 cm (BxDxH).