Hawaiidräkter

Är du trött på den eviga kylan och blåsten i Sverige? Då är det ett givet val att skriva "Hawaii-tema" på nästa festinbjudan! På Hawaii strålar alltid solen, vindarna är ljumna och de tropiska drinkarna tar aldrig slut. I alla fall på den Hawaii-ö som du bygger upp hemma i ditt eget vardagsrum. Här hittar du massor av roliga Hawaiidräkter som ger dig rätt look inför festernas fest. Välj bland klassiska hula hula-kjolar, unika kostymer och många andra raffinerade dräkter och hitta den perfekta outfiten för dig. Aloha!

Här hittar du allt du behöver för att förvandlas till en exotisk hula hula-dansös och imponera på gästerna med dina svängande höfter. Vi erbjuder både separata kjolar och fullständiga uppsättningar för dig som verkligen vill satsa helhjärtat på Hawaii-looken. Kanske en grön bastkjol med en blomsterbeklädd bikiniöverdel vore något? Såklart får du även med matchande blomstergirlanger att ha runt halsen och handlederna. Här kan du också hitta tvådelade damdräkter med snygga blommönster, och givetvis vackra långklänningar med härliga mönster av palmer, blommor och hav. Glöm inte bort att kika in alla tillbehör som vi erbjuder för varje produkt – en blomgirlang, hatt eller kanske en ukulele kan sätta spiken i kistan och göra din outfit komplett.

Känner du för att gå all in med din Hawaiidräkt, och då menar vi verkligen aaall in? Då rekommenderar vi vår dräkt som förvandlar dig till en hawaiiansk krigare med bastkjol och matchande ben- och armband. Ingen kommer tro på dig när du säger att du faktiskt bara klätt ut dig, du har inte precis landat i Sverige med ett flygplan som lyfte i Honolulu. En annan utstyrsel som kommer få gästerna att undra samma sak är vår härliga Moana-dräkt. Moana, eller Vaiana som hon också kallas, är det verkligen du? Det är lätt att tro, för den här dräkten ser ut precis som i filmen. Om du är sugen på något annat än den typiska Hawaii-looken har vi många andra roliga alternativ. Gör entré på festen som världens största ananas, eller iklädd en enkel lövkalsong eller lövbikini. Du kan också para ihop dig med någon och dyka upp som ett tjockt turistpar. Det var väl här det var all inclusive?

Om du istället är på jakt efter något enkelt, som till exempel en hawaiiskjorta och matchande shorts, kommer du bli alldeles salig när du bläddrar igenom vårt utbud. Förutom att vi erbjuder massor av enklare sets med härliga färger kan du även hitta unika Hawaii-kostymer med korta ben och ärmar – ja, bokstavligt talat, kostymer! Nu kan du kombinera din kärlek för proper klädsel med den härliga Hawaii-looken. Vill du ha en rosa kostym med svarta palmer, en blåmönstrad kostym med flamingos eller en grönfärgad kostym med ananasmönster? Blanda ihop en stor omgång Piña Colada, dra på dig dräkten och gör dig redo för en kväll som du och dina vänner kommer prata om i evigheter.
Läs mer