Till toppen
Startsida > Teman > Festteman > Sommarfest > Hawaiikrans Sommarblommor
Visa större bild

Hawaiikrans Sommarblommor

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
29 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Välkomna gästerna till ditt party på absolut bästa sätt genom att hänga denna vackra blomsterkrans kring deras hals. Det kommer garanterat bli en uppskattad gest och kvällens snackis. Perfekt för fester med Hawaii- eller sommartema. Passar även bra som accessoar när du ska på maskerad och planerar att klä ut dig till hula hula-dansare.

Hawaiikrans Sommarblommor är en klassisk Hawaiikrans med blommor i härliga pastellnyanser så som rosa, gult, blått och grönt. Blommorna är tillverkade i tyg och sitter på ett vitt band med plastskenor mellan blommorna för att hålla dem isär.

Säljs styckvis.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen45970 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle