Till toppen
Startsida > Roliga prylar > Spel & Lek > Sällskapsspel > Hitta Rätt I Villa Villekulla
Visa större bild

Hitta Rätt I Villa Villekulla

first_saleprice.value: 11920
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149 kr 299 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Alla vet väl vem Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump är? En riktig legend som alla barn älskar! I detta aktiverande sakletarspel kan ni ta reda på om det finns någon i familjen som är snabbare än Pippi på att hitta svaren.

Lägg ut åtta hus på golvet med fyra rum i varje som är full av saker. I varje runda är det en specifik sak man letar efter och alla spelare ska försöka finna det hus som ger bäst resultat. Husen kan se olika ut varje gång vilket gör det hela ännu mer spännande! När varje spelare sedan har valt ett hus är det dags att ta reda på vem som vunnit första spelrundan och tagit sig ett steg närmare målet.

Fakta om Hitta Rätt I Villa Villekulla:
  • Rekommenderad ålder: Från 5 år
  • Antal spelare: 2-4 spelare
  • Speltid: Ca 20 min
  • Språk: Svenska

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46457 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle