hjalp-fragespel-2
hjalp-fragespel-3
hjalp-fragespel-4
Kundbild
kb-hjalp-fragespel-2

Hjälp! Frågespel

349,90 kr

Visst känns det alltid som att alla andra får frågorna du själv kan i frågesport? Nu är det slut på det! Här är äntligen revanschen för alla spelrundor där du suttit och muttrat "Varför fick inte jag den frågan...".

Hjälp! är ett mycket underhållande sällskapsspel med 1200 roliga och varierande frågor där ingen måste sitta och vänta på sin tur. Här kan du få poäng när som helst, även när du kan motspelarnas frågor.

Innan spelaren på tur svarar, håller alla som kan rätt svar upp ett kort med den retsamma texten "Behöver du hjälp..?" Om spelaren som ska svara inte kan, tvingas han eller hon be någon av de som håller upp ett kort om första bokstaven i svaret. Den som hjälper till får nu poäng. Behövs en bokstav till? Fråga någon som stolt viftar med sitt Behöver du hjälp-kort. Efter tre ledtrådar avslöjas svaret.

Hjälp! Frågespel är ett riktigt spännande sällskapsspel fullt med allmänbildande, roliga och intressanta frågor som är perfekt för spelkvällen med familjen eller som partyhöjare på festen.

Fakta om Hjälp! Frågespel:
  • Antal frågor: 1200 st
  • Rekommenderad ålder: 10+
  • Antal spelare: 4-10
  • Speltid: 30-60 min
  • Mått: 19 cm x 19 cm
Art.nr 32921-1

Omdömen

3

Frågor & svar

0

Kundbilder

1

Taggar