hogvaktshatt-1

Högvaktshatt

99 kr

Välj variant:

 • Robin
  för 9 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Man skulle kunna tro att denna hatt skulle ge vika och lägga sig ner på sidan pga av dess långa längd, men den stod ståtligt upp vid alla tillfällen den användes.
  3 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Nils
  för 9 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Den fyllde sitt syfte och funkade faktiskt bättre än förväntat. Den var mer stabil än vad jag trodde och höll sig upprätt utan problem. Kunde till och med head-banga med den på dansgolvet och den satt kvar, haha! Blev rätt varmt iofs :) Dock skulle jag inte säga att det är en "one size fits all", för det är lite vågat att påstå. Sedan skulle det var bra om remmen, som man ska ha under hakan, kunde justeras för bättre komfort. Men för det priset så hade jag som sagt inga monster-höga förväntningar så det var inga större problem.
  3 av 4 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Produktbeskrivning

Svart högvaktshatt i fusk björnfäll. Guldfärgat band att trä runt hakan för att hålla hatten på plats. One size (vuxenstorlek).