hot-chip-challenge-71841-6
hot-chip-challenge-2
hot-chip-challenge-3
hot-chip-challenge-4

Hot Chip Challenge

 139 kr  89 kr

Välj variant:

Visa näringsdeklaration
 • Spiros Sintridis
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Där var bra med krut i denna rackaren och man blev överraskad!
  22 av 29 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Josefina
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Spännande! Sonen blev glad. Ej provat ännu.
  5 av 21 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Kent
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Damn häftiga
  4 av 19 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Produktbeskrivning

OBSERVERA att vi rekommenderar 18-års åldersgräns vid köp av denna produkt! Vi avråder starkt att minderåriga använder den.
Spänn fast säkerhetsbältet, ladda kylen med rikliga mängder mejeriprodukter och ta ett djupt andetag. Det är dags att göra Hot Chip Challenge.

Hot Chip Challenge innehåller endast ett chips, men det är det starkaste chipset på marknaden så du kommer bara behöva ett. Chipset har en härlig smak av Carolina Reaper med imponerande 1,8-2,2 miljoner Scoville. Sjukt stark med andra ord! 

OBS! Produkten är inte avsedd för barn, gravida och ammande kvinnor. Förvaras utom räckhåll för barn. Undvik konsumtion om du är allergisk mot capsaicin eller har hälsoproblem i allmänhet (särskilt gastrointestinala problem eller magsår). Under utmaningen rekommenderar vi starkt att du använder skyddshandsken som medföljer.

Ingredienser: Kornmjöl (79%), solrosolja, Carolina Reaper-krydda, salt (0,9%). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.