vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Maskeraddräkter Dräkter till Hundar

Hunddräkter

Sätt på jyckarna hunddräkter och ta med dem till halloweenpartyt eller temafesten. De kommer garanterat att göra succé! Ingenting är väl gulligare än djur i allmänhet och hundar i synnerhet? Jo, nämligen djur i hunddräkter på en maskerad. Kolla bara in vårt stora utbud och klicka hem en passande kostym till din fyrfota vän till nästa halloween.

Händer det att du får inbjudningar till halloweenpartyn eller temafester med maskeradtema där det är krav på att vara utklädd för att bli insläppt? Har du tvingats tacka nej till dessa fester för att din hund tvingas spendera hela kvällen själv hemma? Nu är det slut på det. Vi på Partykungen har tagit in ett gäng hunddräkter för både små och stora raser så att de också får komma in på maskeraden. Du kanske bör varna de andra gästerna innan ni entrar kalaset. De riskerar nämligen att dö sötdöden när de får syn på kvällens lurvigaste gäst utklädd till något passande för festens tema.

Är du och din hund ett självklart radarpar så matcha era kostymer för att alla ska förstå vem den lilla fyrfotingen tillhör. Några förslag kan vara karaktärer ur er favoritfilm, en yrkeskategori som ni båda ser upp till eller varför inte några kända personer? Bara fantasin sätter stopp som det brukar heta. I alla fall sätter inte vårt utbud av hunddräkter eller våra låga priser gränserna för vad ni väljer att klä ut er till.

Vi vet att din hund är gullig men genom att den för en kväll få se ut som ett annat djur i en passande hunddräkt blir den om möjligt än mer bedårande. De flesta kostymer finns i olika storlekar som large, medium och small vilket gör att de lämpar sig för de flesta raser. Våra hunddräkter är självklart tillverkade med tanke på djurens säkerhet och skadar inte hunden som bär dem. Du hittar både mer heltäckande hunddräkter där hundens tassar och huvud träs in i dräktens öppningar samt enklare kreationer som fästs på ryggen.

Hundar i all ära men vi får inte glömma bort deras främsta konkurrenter katterna. Vi ber om ursäkt att en text om hunddräkter även gör ett instick om katter men vi vill bara nämna att flera kostymer även passar för de mer egensinniga men vackra katterna.

Är din hund en riktig goskorv som behöver tuffa på sin attityd lite? Då väljer du med fördel en hunddräkt som kanske ökar hundens självförtroende och självkänsla en aning. Vem vill inte vara ett stort och läskigt djur som sprider respekt i skogen eller på savannen. Kanske är din hund redan en superhjälte, bara utan att veta om det? En hunddräkt som föreställer någon av hjältarna i trikåer kan göra att din hund upptäcker sitt verkliga jag. Glöm inte tala om för din hund att fortsätta ha tassarna på jorden och att superhjältar bara kan flyga på film.

Precis som när vi människor klär ut oss kan hunddräkter få hunden att inta rollen som någon annan för en kväll. I vissa fall kan hunddräkten också förstärka en personlighet. Vem tror du din hund drömmer om att vara?
Läs mer