Visa större bild

Inbjudningskort Magisk Enhörning

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 16
selected_index: 0
39 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Bjud in dina kompisar på ett magiskt enhörningskalas med dessa söta inbjudningskort! På framsidan finns en vacker enhörning och på baksidan finns plats att skriva all information om kalaset som kompisarna behöver veta. Med korten kommer söta klistermärken så att dina gäster kan markera kalasdatumet i sin kalender.

Inbjudningskort Magisk Enhörning inkluderar åtta stycken formskurna inbjudningskort i olika pastellfärger med en enhörning på. På korten står det "You're invited" med rosa bokstäver. Korten är tillverkade i papper och de är 10,7 x 15,8 cm stora. Till inbjudningskorten ingår kuvert och stickers att försluta kuverten med.

Säljs i 8-pack.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen56532 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle