vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Högtider Inflyttningsfest

Inflyttningsfest

Partykungens sortiment för inflyttningsfester är lika färgsprakande som för vilken fest som helst! Här hittar du mängder av sköna maskeraddräkter och kostymer i alla tänkbara färger och utformningar. Dessutom finns alla accessoarer som du kan tänka dig för en fulländad outfit. När det kommer dekorationer och inredning för festen behöver du inte heller oroa dig. Partykungen slår på stort när någon flyttar in!

Här finns girlanger, ballonger och diverse flaggor som sätter prägel på tillställningen och som talar om vad det egentligen är som firas! En smart grej är att använda sig så mycket som möjligt av engångsartiklar för att slippa all disk efteråt. Här finns snygga papperstallrikar och muggar för att avnjuta festens läckra tilltugg och smarriga drinkar på bästa sätt.

Annat i Partykungens sortiment för inflyttningsfesten är diverse roliga spel som bidrar med sociala aktiviteter under dagen eller kvällen. Beställ din egen popcornmaskin eller varför inte ta det tillbaka till det glada 80-talet med en klassisk discolampa?!
Läs mer