vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
10 sätt att levla upp årets tomte

10 sätt att levla upp årets tomte

Om det är din tur att slänga den gamla säcken över axeln och hoa dig in till spända familjemedlemmar med klapparna i högsta hugg gäller det är klä sig klanderfritt. Barn märker direkt om något är skevt med tomten så det gäller att tänka smart och lägga ner tid, kärlek och energi. Att öva på tomterösten och se till att detaljerna sitter är av yttersta vikt om du inte vill bli avslöjad och förstöra hela dagen. Vi har allt ifrån gyllene bjällror till yviga skägg i gammelgubbevitt som kommer förvandla dig till årets läckraste Nordpolsbo!

Tomtedräkt Deluxe

Vi börjar med det allra bästa i tomteväg, för är det bäst du vill vara är det den här deluxedräkten som gäller. Med sina snirkliga mönster är det här en outfit som är så detaljrik att det blir omöjligt att misslyckas i rollen som tomte. Ingen kan anklaga dig för att vara underklädd när du äntrar i den här via skorstenen, det kan vi lova!

Tomtedräkt Deluxe

Tomteperuk med skägg

Renrakad är han inte, tomtefar. Det svulstiga tomteskägget är så ikoniskt vid det här laget att du omöjligt kan lämna ansiktsbehåringen åt slumpen. Det ska vara stort, vitt, yvigt och matcha frisyren. Komplettera med kaksmulor lite här och var i skägget för en mer detaljerad look.

Tomteperuk med skägg

Tomte Skoöverdrag

Du skulle bara våga att dyka upp i dina vita sneakers i rollen som tomte. Du blir inte bara genomskådad som bedragare utan också utskrattad, för vem går i sneakers på vintern? Du kan väl åtminstone skaffa skoöverdrag så det iallafall ser ut som att du har stövlar på dig? Glöm inte att skorna gör tomten.

Tomte Skoöverdrag

Extra lång tomteluva

Nu tror du att vi gått och blivit tossiga! En superlång tomteluva som mäter 120 centimeter - det är ju lika långt som en mindre karl! På Nordpolen är det dock största mode med långa luvor, något vi nu tänker anamma och du med!

Extra lång tomteluva

Tomteluva Mini

Eller föredrar du hellre en mindre storlek som inte är lika vräkig? Den här smakfulla lilla tomteluvan mäter endast 10 cm och är alltså så nätt att den kallats för världens minsta. Tänk att dyka upp som tomte med en rekordliten hatt på huvudet - vore inte det nånting?

Tomteluva Mini

Tomtebjällra

Bjällerklang, bjällerklang - och ja, du har helt rätt om du tänker att den låter dingle-dång. När du susar fram genom vinterlandskapet på din gamla spark gäller det att göra sig hörd med en gyllene tomtebjällra som klingar ut i natten och gör barna varse om att tomten är på ingång. DINGLE-DÅNG!

Tomtebjällra

Carry Me Tomte Maskeraddräkt

Att se sin familjemedlem bli inburen av en äkta tomte händer inte varje dag, därför kommer hela projektet generera många roliga minnen för de allra minsta som såklart kommer tycka att det är helfestligt när du vinglar in på tomtens axlar i denna carry me-tomtedräkt!

Carry Me Tomte Maskeraddräkt

Tomtemask med luva och skägg

Om du inte har tid att sitta i sminket 3 timmar när du är ute och ”köper tidningen” är det helt okej och väldigt smidigt att ta till den klassiska tomtemasken. Göm din välbekanta nuna bakom den här masken som kommer komplett med skägg, luva och bryn!

Tomtemask med luva och skägg

Tomtekostym

Vad är det här för snygging nu då! Tomten har beställt en skräddarsydd kostym och ser stiligare ut än någonsin. Levla upp ditt tomtande och byt ut de säckiga paltorna mot tomtekostym, slips och finbraxer. Givetvis i den juliga färgen röd!

Tomtekostym

Julgranskulor till skägg

Ska årets tomte vara cool snarare än klassisk, är julgranskulor till det mustiga tomteskägget ett givet kort! Till och med dagens småkids kommer tycka att den gamla gubben gått och blivit hipp. Om hans nya flashiga look kommer gå hem hos den äldre generationen låter vi dock vara osagt.

Julgranskulor till skägg