opposuits-festivity-red-kostym-90886-1
opposuits-festivity-red-kostym-90886-2
opposuits-festivity-red-kostym-90886-3
opposuits-festivity-red-kostym-90886-4

OppoSuits Festivity Red Kostym

799 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Visa storleksguide

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Visst är vi vana att se tomtefar i sin klassiska tomteskrud på julafton, men vem vet egentligen hur han går klädd övriga dagar på året? Underställ? Brynja och mysbyxor? En kan bara spekulera, men om det vankas julfest med nissarna i tomteverkstan är vi åtminstone rätt säkra på att han klär upp sig i en fancy julkostym ungefär som denna!

OppoSuits är raka motsatsen till vanliga kostymer, bortsett från kvalitet och passform. De är tillverkade i roliga, ovanliga mönster och färger i en genomtänkt design. Tack vare tygets höga kvalitet kan du använda din OppoSuit om och om igen utan att den förlorar sin passform.

Observera att OppoSuits kostymer är av slim fit-modell. Vi rekommenderar därför att du väljer den större storleken om du tvekar mellan två.

OppoSuits Festivity Red Kostym inkluderar:
  • En röd kavaj med juligt mönster av bland annat tomtar, granar och snögubbar med grönt innertyg. Kavajen har röda knappar på framsidan, tre fickor på utsidan och en gömd innerficka
  • Ett par matchande kostymbyxor med dragkedja i grenen, fickor och hällor 
  • En slips i samma mönster
  • Skjorta ingår ej

Finns i storlekarna: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 och 62.