Visa större bild

Tillbehör

Kundbilder

OppoSuits Winter Wonderland Kostym

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 63920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 17
selected_index: 0
799 kr
Välj variant:
Visa storleksguide
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Har du någonsin funderat på hur julen skulle se ut om den var en kostym? Jo, då skulle den se ut ganska exakt så som det du ser här intill. Den här kostymen gör sig bäst på julfesten, julbordet eller när klapparna delas ut.

OppoSuits Winter Wonderland Kostym är en röd kostym med vita och gröna mönster som tillsammans med den julröda färgen bildar ett vinterlandskap som ingen kommer att kunna förneka.

OppoSuits Winter Wonderland Kostym tillhör OppoSuits julkollektion och är en av de mest klassiskt inspirerade kostymerna med sitt lapptäckesmönstrade utförande. Tack vare tygets höga kvalitet kan du använda din OppoSuit om och om igen utan att den förlorar sin passform.

Notera att OppoSuits kostymer är av en slimfitmodell. Vi rekommenderar därför att du väljer den större storleken om du tvekar mellan två storlekar. OppoSuits Winter Wonderland Kostym inkluderar:

 • En röd kavaj med ett härligt julmönster, tre fickor på utsidan, en gömd innerficka samt knäppning framtill och vid ärmslut.
 • Ett par matchande kostymbyxor med gylf och skärphållare. 
 • En matchande slips.
 • Finns i storlekarna: 46 - 62.

Taggar

OMDÖMEN (44)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... WO för 3 år sedan
  Om du gillar uppmärksamhet är denna given. Väldigt många kommentarer under festen, endast positiva. Mina mått som referens: 175 cm, smal kroppsbyggnad, köpte storlek 46, passade perfekt, nästan som om den vore figursydd. Värt att notera: Byxorna något för långa, åtgärdades snabbt med fållfix. Oväntat bra kvalité på tyget. Kavaj och byxa är slimfit modell.
  10 av 10 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Joakim för 1 år sedan
  Det står i beskrivningen att den är Slim fit och att man därför bör ta en storlek mindre än vanligt. Jag tog min vanliga storlek, den satt då bra i axlarna men var väldigt slapp kring kroppen. För att få en bra passform som killen på bilden behöver den sys in. Cool design och bra kvalité även om man får gå över den efter trådar som behöver klippas av för att få den riktigt klar.
  2 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Magnus för 1 år sedan
  Konstig storlek, benen är för långa. Bra koncept annars
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen35275 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle