vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Bra att veta inför campingsemestern

Bra att veta inför campingsemestern

Sommar, sol och glassiga campingdagar! Lata stunder i naturen är ett ypperligt sätt att njuta av semestern tillsammans med vänner, familj och likasinnade. Dessvärre kan upplevelsen snabbt förvandlas till rena mardrömmen om du inte är rustad och förberedd på lägerlivets hänsynslösa ursinne. Se därför till att följa våra handfasta tips för överlevnad - här är allt du behöver veta inför campingsemestern!

Fixa boplats!

Vi hatar att säga det, men det kommer förmodligen regna större delen av din semester. Men vad gör väl det när du investerat i ett klarblått tält med plats för fyra? När himlen öppnar sig och regnet forsar är det inte så dumt att krypa in i tältet och utmana familjen i ett hätskt parti vändtia i skenet av din gamla ficklampa.

Världens minsta grill!

Lämna frysköttbullarna och snabbmakaronerna hemma - på semestern grillar vi! Om du inte orkar släpa med dig en större gasolgrill från Weber kan vi kanske locka med världens minsta (och därmed smidigaste) grill? Med samma höjd som en iskall kortburk rymmer den här skönheten en korv av mediumstorlek - perfekt för singelcamparen! Men lova att vara försiktig och elda aldrig om det råder eldningsförbud.

Till havs!

En lust som ständigt vaknar på semestern är viljan att korsa fjärden - och hur gör man det på bästa sätt? Med en uppblåsbar kajak såklart! Med sin smidiga storlek och sportiga design blir det här lätt din nya kompis i sommar - och tillsammans ska ni glida på havet i jakt på oupptäckta kobbar och skär. En- eller tvåsits?

Den portabla kylanläggningen!

Sommar är lika med rötmånad, och om du inte är försiktig så murknar potatissallad snabbt i den skoningslösa värmen. Men det löser du lätt med en portabel minikyl, eller hur? Kylen kan kopplas in i både vägguttag och cigarettändaruttag i bilen, så du kan med lätthet ta med den på bilresan!

Rengöring!

Bara för att det är semester betyder inte det att du kan sluta tvaga dig. God hygien är av yttersta vikt när du befinner dig på camping, och om köerna ringlar sig långa till den allmänna duschen kan du alltid anordna privat spa i förtältet. Blås upp den här baljan och skrubba loss!

Spel & stoj!

Hur många minuter kan man spendera på camping innan kroppen brister av rastlöshet. Max 4, har det visat sig. Därför uppmanar vi dig att packa bilen full av roliga uteleksaker för både vuxna och små. Vad sägs om ett överdimensionerat parti Yatzy strax bakom tältknuten?

Fashion!

På camping råder det strikt förbud mot alla typer av plagg som anses vara stilfulla, och eftersom det kommer regna större delen av semestern har vi kombinerat nytta med nöje i form av en paraplyhatt. Färgglad som en regnbåge blir det här ett oumbärligt plagg för dig som inte vill sabba semesterfrillan!

Sittplats åt alla!

Har du råkat sätta dig på en kotte nån gång? Det är en fruktansvärd upplevelse som måste undvikas till varje pris. Därför åker du ingenstans utan den här magiskt sköna och uppblåsbara soffan i svart. Campingens lyxigaste inredning står du för!