Hem
Checklistan för nyårsfesten

Checklistan för nyårsfesten

Ballonger, serpentiner, snärtiga kavajer och goda drinkar - när det kommer till årets sista timmar tar vi ut svängarna så pass att vi nästan välter! Vi tackar för det som varit och ser med spänning fram emot jordsnurrets sista och vildaste nyårsparty! Bjud in några sköna kamrater, damma av ditt glittrigaste plagg och duka långbordet för fest - här är allt du behöver för att göra kvällen extra minnesvärd.

Dekoration

Förvandla din annars så blygsamma boning till en färgsprakande glitterbomb där girlangerna svajar kors och tvärs mellan innerväggarna. Blås upp en champagnesprutande ballongbåge i hemmets vackraste hörn och låt gästerna hänföras över ditt vackra arbete med pappersfjädrarna! På nyårsafton är det minsann all in som gäller!

Dukning

Gnistrande pjäserguldduk som strösslats med bordskonfetti utformade som stjärnor - det luktar nyårsmiddag det! Medan du vispar ihop din klassiska aladåb i kokvrån bjuder du gästerna på en makalös show under serpentiner och girlanger. Om du har brådis kan du alltid kika på våra smidiga dukningspaket - allt i ett klick!

Ballonger

Kvällens viktigaste komponent - den överdådiga ballongbågen som spänner sig skamlöst över vardagsrummet! Vi är självutnämnda experter på ballonger och har proppat lagret med allt ifrån ballongbuketter till takballonger och konfettiballonger i alla dess former - allt för att göra festen så högtsvävande som möjligt. Men glöm inte helium!

Kostym

I rollen som värd är det direkt ofint att inte vara festens stiligaste, och till din hjälp har du vår gedigna garderob av extravaganta plagg med nyårstema. Tänk att slå upp portarna iklädd en fager fyrverkerikostym, eller en glansig guldkavaj med matchande byxor! Om flapper är din grej är det med stor fördel du hämtar inspiration från finrummens 20-tal - tidlös elegans!

Accessoarer

Kvällens roligaste - hattar, glitterflugor och nyårsdiadem! Det sitter i detaljerna och festen blir faktiskt tusentals gånger roligare med tutande blåsormar och strutbeklädda huvuden. Snåla inte med accessoarerna och se till att varje gäst blir försedd med både fjäderboa och glitterhatt!

Barhäng

Det är ju inte helt omöjligt att gästerna blir sugna på en robust drink när klockan närmar sig tolv, så se till att stå väl förberedd när hela sällskapet lubbar mot vitrinskåpet med härjade blickar. Med Amigos fiffiga verktyg gör du drömska mojitos med professionell muddlare, och bara amatörer blandar tutingar utan cocktailset. För att imponera lite extra kan du alltid brygga ditt eget öl - superlätt med Brewbarrel!

Lycka till med festen och gott nytt år önskar Partykungen!