Hem
Här är allt du behöver till årets halloweenfest!

Här är allt du behöver till årets halloweenfest!

Pumpor, skelett och kraxande häxor - det måste betyda att hösten är här! När löven skiftar färg och kvällarna blir mörkare är det äntligen dags att bjuda in vännerna till årets ruskigaste högtid. Här nedan följer tips och trix som garanterat kommer göra just din halloweenfest till kvarterets bästa!

Spooky dukning!

Slå er ned vid det urläskiga och traditionsmässigt fasansfulla halloweenbordet! Här finns allt från godisskålar med animerad pumpagubbe, blodiga tallrikar och rangliga skelett. Till och med vinflaskan har klätt ut sig! Låt kreativiteten flöda eller införskaffa ett av våra färdiga halloweenpaket - ju ruskigare desto bättre!

Maskera dig!

Det vore inte halloween på riktigt om du inte klär ut dig, så frågan lyder: Vad ska du vara i år? Med över 3000 dräkter på lager finns det en hel uppsjö med olika karaktärer att välja mellan. Pennywise, Mad Hatter och Harley Quinn är alla populära kostymer som passar ypperligt i höstmörkret, annars kanske du vill svida om till pumpa eller oskyldig (men inte så snäll) clown. Vilken blir årets förklädnad?

Pynt!

Under Halloween förvandlar du med fördel din annars så mysiga boning till ett förfallet kråkslott med knarrande golvbrädor och otrivsam vind! Med spindelnät som svajar och avhuggna kroppsdelar i handfatet skrämmer du garanterat av brallorna på diverse gäster, så se till att komplettera med lite snällare pynt också. Några färgglada halloweenballonger går alltid hem, men passa er för jättespöket i hallen!

Pump it up!

Karva, karva, karva! Låt säsongens mest ikoniska växt bli snyggare (och läskigare!) än någonsin. Med ett par rejäla gaddar och skeletthänder låter du kreativitet flöda när du går loss med pumpakniven. Eller varför inte göra en pumpabål och installera tappkran i ytterväggen? Det finns varken rätt eller fel när det kommer till pumpasläktet!

Skräckinjagande trädgård!

Halloweenfesten börjar i trädgården! När små häxor och spöken vallfärdar över ägorna gäller det att bjuda på show, och det gör du bäst genom att smycka med gravstenar, lövfyllda pumpasäckar och hängande clowner. I din trädgård blir det både bus och godis bland utebelysning och vålnader!

Dödligt goda drinkar!

Bjud gästerna på något lagom läskigt och väldigt läskande. Servera i blodpåse för maxad skrämseleffekt eller överraska med några iskalla dödskallar! En giftgrön drink i en stor fishbowl är aldrig fel, och ännu roligare blir det med ett gäng halloweensugrör. Kolla in våra populära drinkrecept och blanda så att armarna skakar. Botten upp och Happy Halloween!

Dödligt goda drinkar!