vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Klockrena pranks till 1 april

Klockrena pranks till 1 april

April april, din dumma sill - nu är det äntligen fullt accepterat att lura vem du vill. Att utföra practical jokes är strängeligen förbjudet årets samtliga dagar, med undantag för 1 april. Då är det fritt fram att lura brallorna av gemene man. Pappa, granne, syster och kollega - ingen går säker denna lurendrejarnas dag. Vi har finkammat lagret och plockat fram prylarna du behöver för att på bästa sätt spela omgivningen ett illasinnat men hjärtligt spratt!

Kul med djur!

Det finns söta, fluffiga och bedårande djur, så finns det otäcka varelser med huggtänder och miljontals ben. Gissa vilken kategori som lämpar sig bäst för pranks. Låt den fasansfulla hoppande ormen anfalla den chipssugna, vi garanterar både skrik och skrän i högst uppskruvade volymer. För den som tycker att kryp är det läskigaste som finns har vi en radiostyrd spindel att jaga vederbörande med. Vi har även en och annan mindre mysig radiostyrd kackerlacka som väntar på att sätta skräck i omgivningen!

Den fasansfulla kroppen

Kroppen är ett läskigt fenomen, speciellt när delar plötsligt börjar falla av. Be en lättskrämd familjemedlem dra loss dig när du och din realistiska tunga fastnat i brevinkastet, eller lämna vår tredje hand på lämpligt ställe för din inte ont anande sambo att hitta. Är du duktig på trolleri kan du ta hjälp av vår pyttelilla näve som får mynt att försvinna, och om du är skicklig med sminkpenseln har vi grejerna som kan framkalla en verklighetstrogen benfraktur. Sedan är det upp till dig att plocka fram skådespelartalangerna och skrika väldigt, väldigt högt.

Skitroligt!

Alla vet att dassiga pranks är det roligaste som finns - åtminstone om du har riktigt skitnödig humor. Den klassiska pruttkudden är såklart oslagbar, men det finns mer att hämta ur samma låda. En radiostyrd bajskorv, eller varför inte en radiostyrd toalettstol i kombination med den helfestliga brakskitsboxen som garanterat får den mest opryda att rodna!

Klassiska skämtartiklar!

Klassiska skämtartiklar från den gamla goda tiden när det hette ”bus” (alternativt ”ofog”) istället för ”pranks". Vem minns inte den hederliga sprutande ringen, eller isbitar med äckliga insekter? Perfekta prylar för den unge skämtaren som vill skrämmas med hjälp av daggmaskar och säkerhetsnålar genom fingrarna. Det ska börjas i tid när det kommer till hyss tycker vi!