Hem
Klockrena pranks till 1 april

Klockrena pranks till 1 april

April april, din dumma sill - nu är det äntligen fullt accepterat att lura vem du vill. Att utföra practical jokes är strängeligen förbjudet årets samtliga dagar, med undantag för 1 april. Då är det fritt fram att lura brallorna av gemene man. Pappa, granne, syster och kollega - ingen går säker denna lurendrejarnas dag. Vi har finkammat lagret och plockat fram prylarna du behöver för att på bästa sätt spela omgivningen ett illasinnat men hjärtligt spratt!

Kul med djur!

Det finns söta, fluffiga och bedårande djur, så finns det otäcka varelser med huggtänder och miljontals ben. Gissa vilken kategori som lämpar sig bäst för pranks. Låt den radiostyrda ormen slingra sig över vardagsrumsparketten mellan fötterna på dina halvsovande offer. Vi garanterar både skrik och skrän i högst uppskruvade volymer. För den som tycker att spindlar är det läskigaste som har vi en mystisk låda för vederbörande att öppna... Vi har även en och annan mindre mysig kackerlacka som väntar på att sätta skräck i omgivningen.

Den fasansfulla kroppen

Kroppen är ett läskigt fenomen, speciellt när delar plötsligt börjar falla av. Be en lättskrämd familjemedlem dra loss dig när du och din realistiska tunga fastnat i brevinkastet, eller lämna vår tredje hand på lämpligt ställe för din inte ont anande sambo att hitta. Är du duktig på trolleri kan du ta hjälp av vår pyttelilla näve som får mynt att försvinna, och om du är skicklig med sminkpenseln har vi grejerna som kan framkalla en verklighetstrogen benfraktur. Sedan är det upp till dig att plocka fram skådespelartalangerna och skrika väldigt, väldigt högt.

Skitroligt!

Alla vet att dassiga pranks är det roligaste som finns - åtminstone om du har riktigt skitnödig humor. Den klassiska pruttkudden är såklart oslagbar, men det finns mer att hämta ur samma låda. Installera det orivbara toalettpappret vid närmsta toalett för att frambringa fullskalig panik för den som förgäves försöker torka sig. Eller varför inte gå lös med Liquid Ass i kompisens sovrum - sprayflaskan som ger ifrån sig en mystisk arom av otvättad stjärt.

Peeping Tom!

Varning för fönstergluttare! Det här pranket är otroligt ondskefullt att utsätta någon för, och bara därför är det också givetvis det roligaste du kan göra. Placera vår Scary Peeper utanför fönstret hos bästa kompisen i den dunkla aprilskymningen. Vad som händer sedan kan bäst beskrivas som besinningslös förskräckelse i kombination med både flytt och adressändring.

Klassiska skämtartiklar!

Klassiska skämtartiklar från den gamla goda tiden när det hette ”bus” (alternativt ”ofog”) istället för ”pranks". Vem minns inte den hederliga sottvålen, eller isbitar innehållandes äckliga insekter? Perfekta prylar för den unge skämtaren som vill skrämmas med hjälp av daggmaskar och säkerhetsnålar genom fingrarna. Det ska börjas i tid när det kommer till hyss tycker vi!