handskakare-skamtartikel-1
youtube video play

Handskakare Skämtartikel

59 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

 • Anna
  för 2 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Ska bli en julklapp, inte använt ännu. Men var tvungen att välja ngt val i rullisten för betyg. så tog en 3:a men som sagt, ej testat ännu.
  1 av 10 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Veikka
  för 6 månader sedan
  Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Efter det här kommer ingen våga att ta dig i handen längre! Det här är en handskakare och den ger personen du hälsar på en riktig ordentlig skakning. Perfekt att använda på nästa släktmiddag eller födelsedagskalas eller en en kul present att ge bort till kompisen som gillar att busa!

Handskakare Skämtartikel är en klassisk skämtartikel. Du vrider enkelt upp handskakaren och gömmer den i din hand. Nästa person du hälsar på kommer att få känna av ett riktigt skakigt handslag. Skämtartikeln är inte lämplig för barn under sju år.

Säljs styckvis.