vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Matchande halloweenkostymer för hela familjen!

Matchande halloweenkostymer för hela familjen!

Enlighet är temafestens moder, och med halloween i faggorna finns det goda möjligheter för hela familjen att snirkla en röd tråd genom årets maskeradkostymer. Allt ni behöver göra är att demokratiskt komma överens om tema och sedan spänna bågen för allt vad tygen håller. Här nedan följer en rad olika tips på hur ni bäst lyckas matcha i höst!

Cirkus

Att lämna samhället och rymma med första bästa cirkus kan rent logistisk vara ganska trassligt - om inte hela familjen följer med såklart! Inget knyter starkare band än att sadla om och satsa på en ny karriär som lejontämjare eller skäggig dam, och om familjen innehar en fyrbent rackare får ni automatiskt djungelns konung med ståtlig man i släptåg. Vilken cirkus!

Star Wars

Att Star Wars är populärt bland både stora och små råder det inga tvivel om, så vad passar bättre än att hela familjen svidar om till stjärnkrigare? Med minstingen i rollen som Yoda kan du med gott samvete välja mellan Prinsessan Leia eller Stormtrooper medan hunden porträtterar universums värsting Darth Vader. May the force be with you!

Toy Story

You've got a friend in me! Filmerna om Woody och Buzz Lightyear klassas sannerligen som god familjeunderhållning, så varför inte klä ut sig till valfri karaktär ur Andys världskända leksakslåda? Vare sig du väljer att träda in i rollen som Mr. Potato Head så kommer det garanterat bli lekande lätt att vinna årets utklädnad!

Super Mario

Att rota runt i Nintendos gedigna kartotek av välkända karaktärer är en ren fröjd för familjen som letar matchande outfits. Med en hel drös välkända figurer att välja mellan blir det garanterat succé när ni ger er ut för att tigga godis. Mario, Luigi, Peach, Donkey Kong eller Bowser? Vi har hela gänget!

Vampyr

Om tanken är att ge sig ut i höstnatten som kvarterets kusligaste familj är det givetvis vampyrer ni ska bli. Med sylvassa huggtänder och mystiska mantlar smyger ni runt bland grannarna och törstar blod. Drottning eller viktoriansk vampyr? Det är bara att välja och vraka - och givetvis har vi vampyrdräkter för barnen också!

Game of Thrones

Om någon lite vuxnare familjemedlem axlar rollen som drakdrottning är det avkommornas uppgift att klä sig som eldsprutande vidunder! Hoppa upp på draken och cirkulera i fruktansvärda hastigheter runt kvarteret och flaxa för allt vad vingarna orkar!

Rymden

Att sikta mot stjärnorna är alltid en strålande idé när det kommer till utstyrsel. Trotsa tyngdlagarna och bjud ut familjen på ett galaktiskt äventyr bland månkratrar och stjärnfall! Välj om du vill vara en grön alien eller säsongsjobba hos NASA - eller är det så att du är Galaxens Superhjälte nr 1?