darth-vader-hund-maskeraddrakt-1

Darth Vader Hund Maskeraddräkt

299 kr

Välj variant:

Visa storleksguide

Kundbilder

Bakåtpil
Framåtpil

Vill du att dina bilder ska synas här?

 • Magnus
  för 7 år sedan
  Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Sitter inte ihop och angiven storlek är inte alls "onesize" utan medium. Eftersom det uppenbarligen gått att få på dräkten på en amerikansk mops till fotografering chansade jag, men det är troligen en valp på bilden. Kommer att behövas ganska mycket extra tillverkning och säkerhetsnålar för att kunna använda den. Skickades i en jättelåda på typ 10*30*40 cm men hade rymts i ett vadderat kuvert. Så som allmänt test av er verksamhet var det ett ganska nedslående köp. Men leverans gick fort och hade varan varit något mer lättbedömt än en suspekt hundkostym vore det inte direkt dyrt.
  13 av 15 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Birgitte
  för 5 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  2 av 6 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Produktbeskrivning

Nu kan din bästa vän delta i spännande rymdäventyr tillsammans med dig när du förvandlar honom eller henne till en cool version av Darth Vader! Sällan har du skådat något så sockersött som din hund iförd den här roliga maskeraddräkten. Extra kul blir det om du själv klär ut dig till Darth - då blir husdjuret din lilla mini-me!

Darth Vader Hund Maskeraddräkt är en rolig maskeraddräkt för hundar som får den fyrbenta att se ut som Darth Vader från Star Wars. Dräkten inkluderar en svart kroppsdräkt med fastsydd mantel och tryck föreställandes Darth Vaders tillbehör samt en svart liten tyghjälm. Dräkten stängs enkelt på undersidan med hjälp av kardborreband.