Hem
Maxa schlagerfesten

Maxa schlagerfesten

Schlageryran har i vanlig ordning smittat svensken med obotlig och skyhög schlagerfeber. Det innebär traditionsenligt att den närmsta tiden kommer präglas av glitter, glamour och hejdlös ballongviftning i takt till både Främling och Bra Vibrationer. Ta därför tillfället i akt och plocka fram din inre popdiva och bjud över vännerna för att dansa i neon - vi har grejerna som maxar schlagerfesten!

Less bitter with more glitter!

Vi älskar glitter och har därför en hel avdelning med schlagerkostymer som i allra högsta grad skriker schlagerparty! Vad vore till exempel denna tonartshöjningsfest utan den förstklassiga och tidlösa guldhatten? Bär den med stolthet samtidigt som du fuldansar i soffan och hjärttröstar så fingrarna blöder. Du matchar givetvis med en grandios paljettkavaj och guldskimrande fluga. Och lugn i stormen, vi har givetvis laddat upp med både en och en annan neonrosa fjäderboa!

Dance it out!

Att det skulle vara möjligt att medverka i schlagersammanhang utan att varken sjunga eller dansa tror vi då rakt inte. Därför uppmanar vi alla festarrangörer där ute att ladda med vår tokfräsiga karaokemaskin som både besitter högtalare och discobelysning. När musiken dundrar på obeskrivligt hög volym är det dags att visa dina sjuka dansmoves i våra lysande LED-skor som både blinkar och skiftar färg - och glöm inte skumstavarna!

Snack attack!

Du skulle bara våga bjuda hem gäster och låta dom mötas av tomma chips- och godisskålar. Klicka hem ett par påsar salta och underbart frasiga biopopcorn, för här gäller det att slå på stort så att ingen blir hangry redan vid bidrag 2. När du poppar bubblet lagom till poängutdelning ska det självklart förtäras ur våra lysande LED-champagneglas som blinkar i regnbågens alla färger. Snittar? Serveras givetvis på discotallrik!

Spread the sparkle!

Är det någonting vi lärt oss så är det att schlagerfestival och ballonger går hand i hand. Spänn en båge över soffan och sitt under ett himlavalv av pastellfärgade ballonger samtidigt som ni avfyrar konfettikanoner och skriker. I taket svävar självfallet ballonger med ljusslingor och till och med badrummet är i partystämning! Det är inte schlager på riktigt om inte toaletten blinkar hysteriskt i olika färger!

Psst… Du har väl inte missat vår guide till jordens vackraste glitterskägg?