vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Så dekorerar du trädgården för Halloween

Så dekorerar du trädgården för Halloween

När godistiggande djävulsungar och utklädda maskeradgäster släntrar över ägorna gäller det att bjuda på en rekorderlig show i sann halloweenanda. Med gravstenar, döskallar och spindelnät förvandlar du enkelt gården till grannskapets ruskigaste tomt! Här följer prylarna du behöver för att dekorera trädgården för halloween!

Kyrkogården

Få saker är så skrämmande som när höstmörkret faller över kyrkogården - speciellt om den är hemsökt av onda och riktigt rastlösa andar. Införskaffa en hel drös med gravstenar och placera på lämpliga ställen för att skrämma slag på förbipasserande. Med vår uppblåsbara liksäck visar du vem som är näst på tur…

Skrämmande entré

Välkommen på halloweenfest! För att komma in i huset måste du först våga dig igenom ytterdörren som är täckt av spöklika svarta löv och fladdermöss som direkt sätter ribban för hur kvällen kommer bli - ruskig! Med detaljer som otäcka skyltar och spöklik belysning är det nästan omöjligt att inte bli byxis på väg till ytterdörren, och passa er för jätteclownen!

Pimpa pumpan

Pumpan är utan tvivel den mest ikoniska symbolen när det kommer till halloween, och det finns goda möjligheter att göra den riktigt otäck i år. Med sylvassa huggtänder i gapet och spretiga skelettarmar råder det inga tvivel om att din pumpa är kvarterets ondaste. Använd skumstämplar för supersnabb pimpning!

Fönsterdekorationer

Vi vet inte riktigt vilken clown det är som gluttar ut genom fönstret, men något säger oss att han inte gillar oinbjudna gäster. Med sin elaka blick är det svårt att inte bli helt bortom sig av skräck, för att inte tala om den mystiska kvinnan som står och lurpassar - vad är det hon vill egentligen? Vi har mängder med spännande fönsterdekorationer som kommer maxa känslan av kråkslott!

Creepy träd

Om du har en större klunga träd i trädgården är det bara att gratulera - för visst är det riktigt effektfullt att hänga upp ett helt gäng kusliga spöken bland grenarna? Låt osaliga andar och mumifierade skelett dingla i vinden och sprida en kuslig atmosfär, eller satsa på häxan som visst hade lite för bråttom till blåkulla.

Vildsinta djur

Befolka trädgården med en hel invasion vildsinta djur som bara väntar på att få slita förbipasserande i stycken! Vad sägs om en morrande byracka som tittar ut ur sin hundkoja med blodröda ögon som lyser i natten? Eller är ormar och råttor mer din grej? Alla medel är tillåtna när det är dags att skapa kommunens fasligaste trädgård! Lycka till!