jatteclown-med-belysning-halloween-hangande-prop-76646-1
jatteclown-med-belysning-halloween-hangande-prop-76646-2
jatteclown-med-belysning-halloween-hangande-prop-76646-3

Jätteclown med Belysning Halloween Hängande Prop

399 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Ska du ordna en läskig halloweenfest och bor i ett hus eller lägenhet med högt i tak? Toppen, då ska du hänga upp den här långa skrämmande clownen som kommer pigga upp gästerna rejält när de går förbi. Den må vara otäck i dagsljuset men när mörkret faller... Perfekt till en maskeradfest, clownfest eller om du ska dekorera en tillställning på Halloween. 

Jätteclown med Belysning Halloween Hängande Prop är en 232 cm lång läskig clown klädd i en röd/gul klänning med vitt nät samt med blå/gult hår. Med batterier i kan clownens ögon lysa i mörkret med hjälp av blinkande LED-lampor i olika färger. Clownens huvud är tillverkad i hårdplast och klänningen samt håret i polyester. Kräver 3 stycken L1154 batterier (ingår ej). 

  • Material: Plast och polyester 
  • Mått: 232 cm lång 
  • LED-belysning i olika färger 
  • Kräver 3 x L1154 batterier 
  • Batterier ingår ej