vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Så styr du Halloween för barnen!

Så styr du Halloween för barnen!

Precis som så många andra högtider erbjuder halloween någonting för de allra minsta. Att klä ut sig, pynta och tigga godis tillhör höstens absoluta höjdpunkter, men det finns så mycket mer att göra under årets läskigaste tillställning. Vi har plockat fram våra favoriter som garanterat kommer göra årets halloween till den bästa någonsin!

Dekorera trädgården tillsammans

Höstlöv och fallfrukt utgör en fantastisk dekor när trädgården ska förvandlas till en skräckinjagande kyrkogård. Montera några vindpinade gravstenar på uppfarten bredvid vårt allra största spöke som fladdrar och lever om. Kombinera nytta med nöje och fyll några pumpasäckar med löv och vips så har du 3 stora pumpor på gården! Kul för hela familjen - endast fantasin sätter gränser! Varför inte lysa upp kvällen med LED-pumpor?

Matchande kostymer för hela familjen

Det vore inte halloween om ungarna tvingades bära sina alldagliga paltor. Årets skräckfest ska proppas med roliga utklädnader, och varför inte passa på att matcha dräkter när ni ändå är igång? Välj varsin favoritkaraktär från Super Marios höghoppande universum, eller dyk upp som coola stridspiloter med brillor och jumpsuit! Om hjärtat bankar för djurriket har vi hundratals valmöjligheter i form av fiskar, unicorns och tigrar. Välj och vraka - det finns något för alla!

Bus eller godis!

”Hit med godiset, annars kastar jag ägg på din brevlåda!”. Den kära traditionen att hota sig till mängder av snask är här för att stanna, och vi har laddat med massvis av smidiga halloweenhinkar redo att proppas till bredden. Om du personligen inte ska ut och promenera är det en god idé att ladda hallen med godis - kanske är det din dörr det knackas på härnäst? Kolla in vårt breda sortiment av STORPACK!

Halloweenkalas med alla vänner

Varför inte passa på att anordna ett storslaget halloweenkalas? Bjud in bästisarna till din spindelnätshärjade lya där pumpalyktorna flämtar och skelettsugrören sörplar. Dekorera bordet med ruskigt tyg och strössla med konfetti - sen kan festen börja!
Här hittar du också våra bästa tips på läskig bjudmat till halloweenkalaset.

Läbbigt pyssel

Vi kan inte tänka oss något mysigare än att pyssla i höstmörkret. Kolla in våra maxade pysselkit som vi proppat med allt du behöver för att gå loss med den kreativa ådran. Glittra, stämpla och klistra för allt vad tygerna håller - allt för att årets pumpa ska bli så otäck som möjligt. Keep on pyssling!