vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Talanglös i sängen? Vi har prylarna som hettar upp Alla hjärtans dag

Talanglös i sängen? Vi har prylarna som hettar upp Alla hjärtans dag

Du är säkert en hejare på tennis, sudoku och andra talangkrävande svårigheter, men när det kommer till samlag lämnar du tyvärr en del att önska. Vi har därför tagit oss friheten att samla sortimentets sexigaste prylar som kommer få sängkammaren att glöda lika intensivt som en övertänd halmbock i juletid. Här är prylarna du behöver för ett kryddigare sexliv - precis lagom till Alla hjärtans dag!

Rosa handbojor med fluff

Varför inte hetsa upp stämningen i sovrummet med ett intensivt parti tjuv och polis? Du eller din partner har gjort något brottsligt, exempelvis urkundsförfalskning eller olaga hot, vilket givetvis ska straffas med handbojor. Men inte den där kalla varianten i kromat stål. Nä, handbojor med rosa fluff såklart! Det blir trevligare så.

Poker for Couples Vuxenspel

Poker for Couples Vuxenspel är en raffinerad version av klädpoker med hela 211 (!) sexiga utmaningar för dig och din partner. Personen med bäst hand vinner ett utmaningskort innehållandes 3 till 4 uppgifter av sexigare karaktär, och sedan är ni igång! Årets hetaste spelkväll coming up.

Godisunderkläder

Godiskvällen blev precis glödhet! Införskaffa sockersöta trosor, kalsonger och BH - sedan snaskar ni varandra till total nakenhet. Vad som händer sen vågar vi knappt tänka på!

Uppblåsbar Kondom Maskeraddräkt

SAFETY FIRST! Vi vill inte veta av några elaka sjukdomar på era stackars genitalier, så se till att skydda er. Gärna hela kroppen i en jättestor kondom. Man kan aldrig vara nog säker.

Belladot Massageolja

Det finns få saker som får pluspoängen att dundra in på relationskontot lika snabbt som en helkväll med intensiv men ack så avslappnade massage. Belladot Massageolja är då precis det du behöver - så det ena kan absolut leda till det andra om vi säger så!

Touch Me Parspel

Ett ytterst spännande parspel som innehåller olika eggande utmaningar som ni utför på varandra. Medföljer gör också ögonbindel, kittlande fjäder och ett massageverktyg - en erotisk kväll är säkrad med andra ord!

Rollspel

I vårt enorma lager finns det hundratals maskeraddräkter för den som vill krydda sexlivet med lite klassiskt rollspel. Får vi föreslå att du klär ut dig till kroppsundersökande kirurg? Eller till en gammal trollkarl som kastar pilskbesvärjelser? Eller kanske klåfingrig tomtenisse är mer din grej? Vad du än har för fantasier är vi övertygade om att du kommer hitta något som passar!