Hem
Våra 10 mest romantiska gåvor

Våra 10 mest romantiska gåvor

När kärlekens vindar blåser och du vill överraska din älskling med romantiska ting gäller det att tänka stort och brett. Glöm förutsägbara gåvor och satsa istället på något som får din partner att ramla bakåt av förälskelse. Som hjälp på traven har vi valt ut våra 10 mest romantiska gåvor som garanterat kommer få din hjärtevän på fall!

Rosbjörn

Att komma med en ynklig ros som vissnar efter trekvart gör ingen glad, istället ska du satsa på en hejdunderlig rosbjörn som är så söt att det inte liknar någonting annat. Placera nallen på sängen i ett hav av rosenblad så ska du se att det hettar till ordentligt!

Designa din egen folieballong

Hur länge vi än funderar kan vi inte tänka oss något mer romantiskt än att föreviga sin kärlek på en svävande folieballong. Välj din snyggings vackraste bild och skicka till oss så fixar vi resten - men glöm inte helium!

Godisunderkläder

Godiskvällen blev precis glödhet! Införskaffa sockersöta trosor, kalsonger och BH - sedan snaskar ni varandra till total nakenhet. Vad som händer sen vågar vi knappt tänka på!

Nalle Airpodsfodral

Nallar är söta - men saknar funktion! Nu har du äntligen möjlighet att överraska ditt hjärtegull med en björn som förutom att vara gullig håller koll på AirPods också! En perfekt present till alla virrpannor som ständigt tappar bort sina prylar!

Look-O-Look Blombukett Godis

Om du någon gång tuggat på ett rosenblad vet du att det inte är någon höjdare rent smakmässigt, och eftersom vägen till hjärtat som bekant går via magen får du garanterade pluspoäng om du kommer med en godisbukett i famnen. Svårare än så är det faktiskt inte!

Roshjärta

Visst, att överraskas av ett fång rosor har sin charm, men om du verkligen vill få din partner att tappa hakan så är det roshjärtat som gäller! Då den är formad som kärlekens tecken blir det en perfekt dekoration att pynta dejtbordet med!

Hjärta värmekudde

Burr! Kärleken ska ju vara het och hjärtligt varm, inte kall och hård. Bara därför är det en ypperlig idé att ge bort det här supergosiga hjärtat som efter några varv i mikron sprider den kärleksfullaste av värme. Utmärkt gåva till din heta flamma!

Hjärtformad stekpanna

Inte ska väl din flirt gå hungrig på självaste alla hjärtans dag? Tänk dig själv att vakna till doften av ett hjärtformat ägg - sannerligen frukostmys i sin renaste form!

Kärlekslås

Föreviga er kärlek med ett kärlekslås! Greppa tag i närmsta penna och skriv era initialer på låset innan ni hänger upp det på närmsta bro för allmän beskådning. Och traditionsenligt slänger ni sedan nycklarna i sjön intill så kärlekslåset finns kvar för evigt - precis som er kärlek. Mer romantiskt än så blir det knappast!

Kärleksmuggar

Får det lov att vara en kopp kärlek? En bättre start på dagen än att dricka morgonkaffet tillsammans med din darling ur dessa galet romantiska hjärtformade muggar är svårslaget!

Kärleksfulla hälsningar från Partykungen!