vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Våra bästa tips för svensexan

Våra bästa tips för svensexan

Står du startgroparna att slänga ihop en hejdundrande svensexa för bästa polaren som precis friat till sin käresta? Sakta i backarna! En dag av sådant slag kräver lång och noggrann planering - det är ju ändå minnen för livet som ska karvas fram! Så innan ni klär brudgummens bil i toapapper och förnedrar honom på bästa sätt är det en del prylar på inköpslistan som bör införskaffas för en extra lyckad tillställning. Check it out!

Klädsel

När boysen går ut för att göra stan osäker är det viktigt med god sammanhållning. Finskjortor, chinos och andra ömma kläder får vänta till kvällens middag, på dagen är det rosa mankinis som gäller. Åtminstone för brudgummen. Övriga i gruppen föredrar kanske något stiligare, som den klassiska Stormtrooper-dräkten? Eller är tanken att hela gänget ska komma flygandes över torget som magiska snoppälvor? Vårt lager är proppat med massor av roliga kläder till svensexan, check it out!

Dryck

Nog har ni tänkt att förtära lite starkdryck under dagen? Det hör ju inte till ovanligheterna att det slinker ner en shot eller två när bästa polaren tar farväl av singellivet. Vår smidiga serveringspaddel med shotglas kommer då passa väl till hands. Eller varför inte utrusta er med varsitt shotbälte? Enklare tillgång till goda shotar finns knappast! Och brudgummen själv får såklart världens största Margaritaglas med praktiska Corona-hållare. Stora dagar kräver stora glas, det är sen gammalt!

Aktiviteter och spel

Sen är det ju alltid trevligt med spel och andra röjiga aktiviteter. Låt dagens huvudperson inleda festen med Twerk Pong (frivilligt eller ej), eller varför inte ta reda på vem i gänget som är fotbollsproffset med ett fartfyllt fotbollsspel? För sångfåglar och pingisfantaster står det givetvis karaoke och beer pong på schemat, och för pokerhajar har vi en fullt utrustad pokerväska redo där vigselringen ligger i potten!

Designa eget

Personligt är bäst, och vi kan tänka oss att det finns mer eller mindre smickrande bilder på brudgummen som förtjänas att lyftas. Ta hans absolut fulaste selfie och låt den agera tryck på en egendesignad T-shirt och en skojig ballong. För de extra djärva kan vi rekommendera egendesignade pappmasker - för extra uppmärksamhet ute på krogen. Vi har massvis med prylar som du kan vara kreativ med - till och med glasunderlägg och flasketiketter!