Hem
Våra bästa tips för svensexan

Våra bästa tips för svensexan

Står du startgroparna att slänga ihop en hejdundrande svensexa för bästa polaren som precis friat till sin käresta? Sakta i backarna! En dag av sådant slag kräver lång och noggrann planering - det är ju ändå minnen för livet som ska karvas fram! Så innan ni klär brudgummens bil i toapapper och förnedrar honom på bästa sätt är det en del prylar på inköpslistan som bör införskaffas för en extra lyckad tillställning. Check it out!

Klädsel

När boysen går ut för att göra stan osäker är det viktigt med god sammanhållning. Finskjortor, chinos och andra ömma kläder får vänta till kvällens middag, på dagen är det mankini i zebramönster som gäller. Åtminstone för brudgummen. Övriga i gruppen föredrar kanske något stiligare, som den klassiska Stormtrooper-dräkten? Eller är tanken att hela gänget ska komma flygandes över torget med vingar, diadem och snoppstav? Vårt lager är proppat med diverse outfits som kommer sitta som en smäck på svensexan, var så säker!

Lyxiga drinkar

Nog har ni tänkt att förtära lite starkdryck under dagen? Det hör ju inte till ovanligheterna att det slinker ner en shot eller två när bästa polaren tar farväl av singellivet. Kom förberedd med vårt smidiga patronbälte som rymmer hela 28 shots - smidigare blir det knappast! Eller ge brudgummen världens största Margarita på 1,3 liter. För att stora dagar kräver stora glas!

Aktiviteter

Sen är det ju alltid trevligt med lite röjiga aktiviteter. Stäng in dagens huvudperson i en AbZorba-boll och tackla honom över gator och torg tills han skriker efter nåd. Eller utmana honom i ett parti poker där vigselringen ligger i potten, vår pokerväska med marker och spelkort är precis vad ni behöver för att skapa en minst sagt nervkittlande stämning. För sångfåglar och pingisfantaster står det givetvis karaoke och beer pong på schemat!

Designa eget

Personligt är bäst, och vi kan tänka oss att det finns mer eller mindre smickrande bilder på brudgummen som förtjänas att lyftas. Ta hans absolut fulaste selfie och låt den agera tryck på era egendesignade tischor och banderoller. Vi har massvis med prylar som du kan vara kreativ med - till och med glasunderlägg och flasketiketter!