intex-fun-fruity-uppblasbart-lekland-for-barn-1
intex-fun-fruity-uppblasbart-lekland-for-barn-2
intex-fun-fruity-uppblasbart-lekland-for-barn-3

Intex Fun & Fruity Uppblåsbart Lekland för Barn

 995 kr  799 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Tillbehör

E-Flater Batteridriven Luftpump

E-Flater Batteridriven Luftpump

Antracit
149 kr
Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
Bakåtpil
Framåtpil

Produktbeskrivning

Hur gör man som förälder för att få alla barnens kompisar att leka hemma hos sig? Det är enkelt! Det enda du behöver göra är att införskaffa dig ett vattenlekland, typ detta lekland från Intex. Därefter kommer ungarna flockas hemma hos er. Nu är det bara lemonadförberedelserna kvar!

Intex Fun & Fruity Uppblåsbart Lekland för Barn är ett superroligt lekland för barn som innefattar vattenlek och stoj. Leklandet är uppdelat i två olika pooler - den lilla poolen och den stora poolen. Den lilla poolen rymmer cirka 57 liter vatten, och den stora poolen rymmer otroliga 493 liter vatten. Leklandet inkluderar bland annat en rutshkana och flera olika saker för barnen att leka med. Varför inte kasta bollarna och försöka pricka hålen i apelsinerna? Lek med den uppblåsbara jordgubben? Du kan dessutom koppla in vattenslangen i leklandet som få en sprutande fontän. Det tycker barn är kul!

Vattenlandet är rekommenderat från 2 års ålder, gärna med övervakning av en vuxen. Medföljer gör allt som syns på bilden samt ett stycke reparationskit att laga leklandet med om det mot all förmodan skulle gå sönder. Vi rekommenderar att blåsa upp vattenlandet med en handpump, alternativt en elektrisk luftpump från E-Flater.

  • Material: PVC
  • Mått: 244 x 191 x 91 cm
  • Ett lekland med två uppdelade pooler
  • Lilla poolen rymmer 57 L
  • Stora poolen rymmer 493 L
  • Inkl. 1 x reparationskit
  • Ålder: Från 2 år
  • Vattenslang kan kopplas in

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!