Visa större bild

Izzy Barn Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 10320
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
129 kr 299 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Yah hey, no way! Det är Izzy från Jake och piraterna! Kliv ombord på skeppet Bucky tillsammans med din söta papegoja Skully och ta itu med piratproblem hur lätt som helst. Det kommer att bli kul, vi lovar!

Izzy Barn Maskeraddräkt inkluderar en tröja, ett par byxor, en bandana och en fingerdocka. Tröjan är rosa och av en vid modell med puffiga ärmar. På bröstet sitter 2st korsade, mörkrosa band samt en fastsydd, gul väska med ett färgglatt motiv och röda som den ser ut att hänga i. Byxorna är av en rymlig och bekväm modell. De är blå med ett röda partier längst ner. Bandanan är tillverkad av ett rosa, glansigt material. Framtill finns ett motiv föreställande Izzy samt ett vitt mönster längst ner. Fingerdockan föreställer Izzys gröna papegoja Skully. Skorna på bilden ingår ej. 

Finns i storlekarna XX-Small (12-24 mån), X-Small (2-3 år), Small (3-4 år) och Medium (5-6 år).

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen30797 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle