Visa större bild

Jack Daniels Samsung S5 Skal

first_saleprice.value: 7120
first_price.value: 14320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 11
selected_index: 0
89 kr 179 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Lämnar du aldrig varken din Samsung S5 eller din Jack Daniel's-flarra hemma har vi ett hett tips! Det här mobilskalet skyddar din mobil från blåmärken och benbrott orsakade av diverse krog- och festivalaktiviteter, samtidigt som det är ruskigt snyggt! Skalet, som är smyckat med den klassiska Jack Daniel's-logotypen, passar dessutom perfekt att ge bort som en uppskattad present till polaren som har förstått hur riktig whisky ska smaka. 

Jack Daniels Samsung S5 Skal är ett officiellt licensierat mobilskal tillverkat av plast. Det är svart med Jack Daniels's-logotypen på baksidan. Inuti skalet finns en vit informationstext. Passar till en Samsung S5, träs enkelt över mobilen och hålls på plats med hjälp av kantskydden.

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Johan för 4 år sedan
    Passa perfekt och den gör att mobilen ligger skönt i handen. Ett annat plus är också att den ligger stilla i bilden tackvare skalet :)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen29655 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle