Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Jätteballong Neonrosa

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1048
selected_index: 0
49 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Vill du överraska dina gäster nästa gång du bjuder in på kalas? Med den här häftiga och riktigt stora ballongen skapar du ett festligt kalasrum. Ballongen passar lika bra på ett födelsedagskalas som på en maskerad med 80-talstema, ett disko eller en nyårsfest.

Jätteballong Neonrosa mäter 70 cm i diameter när den är uppblåst. Den har då en omkrets på 225 cm. Flygtid med helium är 2-3 dagar. Ballongen rymmer ungefär lika mycket helium som 25 stycken vanliga latexballonger. Komplettera gärna med en ballongpump eller med helium på tub.

Säljs styckvis.

Vi rekommenderar att använda en ballongpump när du blåser upp dina latexballonger för att minska risken att de smäller i ansiktet.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen51280 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle