jawa-maskeraddrakt-1

Jawa Maskeraddräkt

799 kr

Välj variant:

Visa storleksguide

Tillbehör

Handskar Svarta Korta

Handskar Svarta Korta

One size
49 kr
Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
Bakåtpil
Framåtpil

Kundbilder

Bakåtpil
Framåtpil

Vill du att dina bilder ska synas här?

Produktbeskrivning

Här kommer en annan berömd karaktär i rock från Star Wars-filmerna. Denna skräpsamlare sticker ut en aning från de övriga Star Wars-dräkterna vi säljer.

Jawa Maskeraddräkt inkluderar en lång brun rock med huva. Ingår gör även en mask med upplysta ögon och dubbelt bandolier (magasin och fickbälte).
 • Finns i storlek: Standard och X-Large. 
 • Inkluderar: Rock, mask och bandolier. 
 • Material: 100% Polyester. 

Detta är en officiellt licensierad Star Wars™ produkt.
 • Jonas
  för 9 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Mycket över förväntan! Själva rocken passade perfekt och var av klart godkänd kvalité. Bältena var i och för sig lite tråkiga, men fyllde ändå sin funktion. Masken var helt perfekt och mycket effektfull! Framröstad som bästa kostym!!
  9 av 10 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Mikael
  för 8 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Ett litet MEN, ögonen på bilderna i reklamen är röda., det är de inte på masken, de är orange. Det fungerar för mig. Men jag tycker ändå att det är lite missvisande.
  4 av 5 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Veronica
  för 7 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Dräkten var ok, men inte mer. Vi blev väldigt besvikna på hur bandoliererna ser ut.Formpressad plast som var dåligt målade och som hade vita baksidor och fästs med hjälp av kardborreband vid axlar och midja.Dvs de går INTE runt kroppen som ett riktigt bandolier, och idén om att kunna lägga små prylar i de där fickorna vi trodde fanns kunde vi glömma helt! Huvan hade två nackdelar. Den första var själva passformen i nacken - den är väldigt kort och slutar strax nedanför hårfästet vilket gör att man ser det stora hålet som blir efter att man knäppt ihop dräkten i nacken. Den andra är hur huvan halkar ner över ansiktet. Hårnålar eller någon annan praktisk lösning rekommenderas! Men mörker tillåter många skavanker tack och lov! Och i brist av god belysning så såg vi grymma ut!
  3 av 5 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!