Till toppen
Visa större bild

Julgran Flaskpropp & Droppkork

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 5520
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
69 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Det är väl klart att även alkoholen ska få lite julkänsla under denna mysiga högtid. När släkt och vänner samlas så dricks det mycket vin och glögg. Med denna dekoration adderar du inte bara en julig stämning till flaskan, den hjälper även till att hålla vinet, glöggen eller er valda alkohols kvalitet längre. Genom att täppa igen flaskan med denna kork så kommer det inte ner något syre, och er dryck håller längre.

Julgran Flaskpropp & Droppkork är en praktisk flaskkork som kan sättas i flaskan för att bibehålla dryckens kvalitet och förlänga hållbarheten. Den föreställer dessutom en grön och ståtlig julgran, något som gör den himla trevlig till julen.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Veera för 8 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen39870 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle