vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Julklappar Julklapp till Djurvän

Julklapp till Djurvän

Har du en vän som älskar djur – eller ett älskat djur som är din vän? Oavsett vilket så hittar du de perfekta julklapparna till din djurvän hos Partykungen. Vi har massor av kläder, accessoarer, inredningsprylar och roliga hushållsattiraljer både med djur på, i form av djur och för djur. Välj bland prydnadssaker, muggar, bakformar, kapsylöppnare, djurmasker, mössor, väggdekorationer, ljusslingor, bildekaler, gosedjur, uppblåsbara dryckeshållare, badleksaker, spel och mycket mer.

Julen är till för alla, så givetvis ska din fyrbenta lilla djurvän få ett eget paket under granen. Ge din lata katt en partyhatt, en svassig fluga eller ett par hoppiga kaninöron. Överraska din blyga hund med en majestätisk lejonman, en bedårande nalledräkt eller ett bitvänligt, pipande ölglas.

Som julklapp till en djurvän med mänskligt DNA kan du slå in en djuriskt snygg jultröja, en pingvinmössa, ett djurmönstrat munskydd eller en mysig kigurumidräkt med huva; kanske en cool lamamugg eller en söt corgi med flasköppnare i rumpan. Köp en dansande tyghund, ett hundmunstycke till djurvännens tandkrämstub eller en klassisk hästsko för extra tur. Ge bort en gigantisk krokodil, läckra nipple tassles med gulliga mopsar på eller ett kit för att odla en egen hårig bäver... Partykungen har en julklapp till varje sann djurvän!
Läs mer