vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Julklappar Julklapp till Prylnörd

Julklapp till Prylnörd

Om du söker efter en lämplig julklapp till en prylnörd så finns det gott om nördiga prylar att välja mellan på Partykungen. Vi har fyllt den virtuella julklappssäcken med mängder av åtråvärda gadgets som garanterat kommer att få prylnördens ögon att lysa av lycka när han eller hon river upp sina paket.

Vill du göra prylnördens julafton till the best day ever rekommenderar vi att du slår in någonting i stil med en minidrönare, en portföljgrill, trådlösa hörlurar, en vattentålig Bluetooth-högtalare, en solcellsdriven powerbank eller en musmatta med integrerad mobilladdare. Överraska prylnörden med en färgskiftande glitterlampa, en elektrisk tändare, en väggklocka med dolt kassaskåp eller en egen tivolimaskin. Ett mini-tv-spel i retrolook, pyttesmå walkie talkies, en lasersax eller en diamantkaraff med matchande glas passar också finfint som julklappar till en prylnörd.

Tycker du att prylnörden redan drunknar i grejer eller påstår Kalle att han inte önskar sig någonting i julklapp? Partykungen har den perfekta lösningen! Ge bort ett paket Paracetasnål anti-shoppingpiller eller gör precis som prylnörden vill och köp ”ingenting”. Denna luftiga gåva kommer inslagen och klar i en snygg förpackning märkt ”Du har ju allt!”, men kan givetvis omgärdas med julpapper och lyxiga snören för en extra trevlig touch.
Läs mer