vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Julklappar Julklapp till Rastlös

Julklapp till Rastlös

Upp och ner, ner och upp – alla känner vi någon som är lite överallt och ingenstans på samma gång. Den där ständigt rastlösa typen som inte kan sitta still och som alltid måste ha någonting att pilla med. Du har testat med det mesta, men det är ingen lätt match att hålla honom eller henne sysselsatt. Och den rastlöse är sannerligen ingen enkel person att köpa julklapp till. Här krävs det krafttag av hysteriska mått – och lyckligtvis har Partykungen precis vad som behövs!

Här hittar du klappar som kan hålla den mest otåliga filur upptagen i timmar! Från trixiga jonglerbollar till diverse skämtartiklar som den rastlöse kan roa sig med på andras bekostnad – om och om igen. Välj mellan fejkbajs, snubbiga fejkspyor, gummisnoddspistoler, riggade nötburkar och mycket mer.

Ska du köpa julklapp till en rastlös stackare som dessutom försöker sluta röka? Då är våra garanterat rök- och tobaksfria puffcigaretter ett utmärkt substitut. Komplettera gärna med en lugnande huvudmassör.

Lyckas du aldrig få den rastlöse att sitta still länge nog för att delta i ett sällskapsspel? Då har Partykungen den ultimata julklappen! Här finns allt från superspeedade versioner av Monopol till Med Vilda gester och andra Helt Hysteriskt roliga spel där man måste röra sig hela tiden. Ingen risk att den rastlöse hinner bli uttråkad!
Läs mer