Hem
Teman Julklappar Julklapp till Romantiker

Julklapp till Romantiker

Vid sidan av Alla Hjärtans Dag är julen en given favorithögtid för den som ständigt ser världen genom ett rosenrött skimmer. Att köpa julklapp till en romantiker är en ganska enkel uppgift – satsa bara på något rött, sött och hjärtformat så kan det liksom inte gå fel. Hos Partykungen hittar du massor av romantiska julklappar att överraska älsklingen med på dopparedagen.

Vill du göda de heta känslorna finns allt från hjärtformade stekpannor, väldoftande rostvålar, härlig massageolja och jordgubbssmakande glidmedel att botanisera bland. Överraska din speciella vän med ett hjärta fullt av kärlekslappar, krydda de romantiska stunderna med spännande förspelstärningar eller ge bort ett romantiskt parspel som Älskling eller Monogamy.

Du kan även slå in dig själv med enbart en stor röd rosett på bröstet – en kärkommen julklapp till varje sann romantiker! Eller föreviga kärleken med ett hjärtprytt hänglås. Skriv era namn på låset, fäst det på någon bro och kasta nyckeln, precis som kärleksparen gör på film! En julklapp som lär uppfylla romantikerns alla drömmar. Avsluta med att skicka upp en himmelslykta i skyn för en fulländad romantisk julafton!

Känner du att det börjar bli lite för mycket av det goda har vi även praktiska anti-kärlekspiller som dämpar oönskade fjärilar-i-magen-symptom. En ypperlig julklapp till varje obotlig romantiker!
Läs mer