vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Julklappar Julklapp till Sportig

Julklapp till Sportig

Partykungen är kanske inte känd för att vara en sportfåne, men visst kan du hitta julklappar till den sportige hos oss. Om hurtbullen hinner ta en paus från sin joggingrunda runt granen för att öppna paket så kommer han eller hon att börja slå kullerbyttor av glädje över en sportig julklapp som sporrar nyårslöftet. Här finns allt från vattenflaskor, sportdrycker och gympåsar till skärmkepsar, benvärmare och svettband i regnbågens alla färger.

För den äkta sportfanatikern har vi julklappar som boxningssäckar, megastora, uppblåsbara boxningshandskar, justerbara kettlebellset, armhävningsbrädor, pingpongtränare, foosball, airhockey, brännbollsset, nummerkubb, cykelhjulsbelysning och laserglasögon för riktigt snabba cykelturer.

Till golfaren kan du slå in gulliga gula emoji-golfbollar, golfbrillor eller en flytande minigreen till poolen – perfekt julklapp till golffantasten som vill öva på sin hole-in-one. Toalettgolf, desktopcurling, skrivbordsbiljard, en dito bowlingbana, minibasket eller minipingis blir utmärkta julklappar till den sportige som helst tränar i sittande position.

För den sportintresserade som föredrar att heja på när andra idrottar finns allt från supportermegafoner, visselpipor och nyckelringar till kylskåpsmagneter, fotbollströjor och t-shirts med sportiga tryck, liksom medaljer, guldpokaler, coola retromuggar med text och whiskyglas med favoritlagets logga. Oavsett om du ska köpa julklapp till en genuint sportig person eller någon som föredrar att sporta i tv-soffan så har Partykungen prylar som passar!
Läs mer