Visa större bild

Kalas Kit Safari Party

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Funderar du på att anordna ett kalas med safaritema? Då kommer du inte behöva anstränga dig mer än att införskaffa det här kompletta kitet. Det kommer göra vilket rum som helst redo att ta emot de små safarigästerna.

Kalas Kit Safari Party består av duk, vimplar, pappersmuggar, papperstallrikar, ballonger, servetter, presentpåsar och inbjudningskort - alla med safaritema. De är dekorerade med djungel- och savanninspirerade bakgrunder och djur som tigrar, elefanter, lejon och giraffer. Helt enkelt allt som behövs för ett lyckat safariparty.

Kitet innehåller 1 duk, 8 vimplar, 8 pappersmuggar, 8 papperstallrikar, 8 ballonger, 20 servetter, 8 presentpåsar och 8 inbjudningskort.

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Jeanet för 1 år sedan
    Jeg har kun brugt invitationerne indtil videre, men glæder mig til at skal bruge de andre ting efter sommeren.
    0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen45969 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle