Till toppen
Visa större bild

Kaninhatt

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 11
selected_index: 0
149 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Ta på dig denna söta hatt och bli kanin för en dag. en är väldigt charmig till utseendet med sina öron, ögon, mun och näsa i färgerna rosa och vitt. En hel-kul hatt perfekt för temafester eller andra festligheter där det vankas maskerad. Varför inte använda den som leksak till barnen eller som en rolig detalj på barnkalaset eller dopet. Det är bara att ta på sig hatten och förvandlas till kanin och äta morötter hela dagen lång. Lev ut barnet i dig med denna kaninhatt på huvudet.

Kaninhatt är mjuk och fluffig och ser ut som huvudet på en vit kanin. Den har nos, ögon och långa öron uppe på huvudet. Perfekt val för dig som vill klä ut dig till ett gulligt djur när festtemat tillåter.

Finns i storleken One size.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Monica för 3 månader sedan
    Passar alla storlekar, höll sig kvar på plats.
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen35698 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle