vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
kinder-joy-overraskningsagg-55190-3
kinder-joy-overraskningsagg-1

Kinder Joy Överraskningsägg Storpack

449,90 kr

24-pack

I lager (3 st)
Det är inte utan anledning Kinderäggen har blivit en sådan succé: utöver det smarriga godiset får barnen även den ultimata överraskningen i varje ägg - en leksak! Som om detta inte vore nog så har Kinder Joy en krämig fyllning med chokladrån i. En oslagbar kombo helt enkelt.

Kinder Joy Överraskningsägg Storpack består av två krämiga fyllningar, en med chokladsmak och en med mjölksmak. Det finns även två chokladrån-bollar i krämen. Förutom godiset finns det en överraskning i form av en leksak i ägget. Rekommenderas för barn över 3 år pga. smådelar i ägget.

Säljs i 24-pack om 20 gram styck.

Ingredienser: Socker, vegetabiliska fetter (palm, shea), skummjölkspulver (19,5%), vetemjöl, fettreducerad kakao (3,5%), vetegroddar, vetestärkelse, kakaomassa, kornmalteextrakt i pulver, emulgeringsmedel: lecitiner (soja), solrosolja, mjölkproteiner, kakaosmör, aromer, bakpulver (ammoniumvätekarbonat, natriumvätekarbonat), salt. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Art.nr 55190-3
Kopiera OK

Näringsdeklaration

Omdömen

25

Frågor & svar

0

Taggar