kjol-sjojungfru-skimrande-deluxe-78014-1
kjol-sjojungfru-skimrande-deluxe-78014-2

Kjol Sjöjungfru Skimrande Deluxe

499 kr

Välj variant:

Visa storleksguide
 • Johanna
  för 11 månader sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Supersnygg! Lite större i storleken än jag trodde. Enligt måtten skulle den ha varit för liten men den är snarare för stor, framför allt lite väl lång. Jag kan ha den som tubklänning. Men den känns lyxig och sitter jättesnyggt vid fötterna och ger en känsla av sjöjungfru.
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Vad vore väl en vacker sjöjungfru utan sin enastående stjärtfena? Ja, det skulle ju resultera i en halv sjöjungfru, och det skulle väl inte vara så kul? Denna skimrande kjol låter dig till och med ta dig fram på ett någorlunda normalt sätt så du slipper du hoppa dig fram när du ska till baren för att nafsa åt dig en drink! 

Kjol Sjöjungfru Skimrande Deluxe inkluderar en lång skimrande kjol i blått som påminner om fjället på en fisk och passar ypperligt till maskeraden när du vill klä ut till Ariel! Kjolen är figurnära upptill och blir sedan vidare nertill vilket gör det enkelt att ta dig fram! Matcha ihop med passande topp, en färgglad peruk och snäcksmycken för ett fantastiskt resultat! 

 • Material: 90% Polyester och 10% Spandex
 • Inkl. Kjol 
 • Finns i storlek: Small, Medium och Large