Till toppen
Visa större bild

Kökständare

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
199 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Ett komplett kök inkluderar helt klart en praktisk kökständare. Med den kan du utöva alla dina kockkunskaper och imponera med griljering, flambering och karamellisering. Den är enkel att använda och tack vare den lagom stora storleken kommer du kunna få till den rätta ytan på både mat och desserter.

Kökständare används med gas och ger en effektiv och kontrollerad låga, perfekt för karamellisering, griljering och flambering av bakverk och maträtter. Den går även bra att använda för tändning av braskaminen, marschallerna eller grillen. Handtaget är gjort i svart plast och lågan tänds genom att hålla inne den röda knappen.

Säljs styckvis.

OBS: Tändgas är nödvändigt för att driva denna kökständare!

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen40681 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle