Hem
Teman Presenter Present Till Mästerkock

Present Till Mästerkock

Ge bort en present till en mästerkock! Eller till en vanlig kock med stora ambitioner. Partykungen har tillbehören som gör det enklare att trolla fram de mest spektakulära måltiderna. Med rätt redskap och smarta lösningar blir livet i köket betydligt trivsammare och roligare!

I vårt utbud hittar du bland annat våffeljärn, elgrillar och skärbrädor med hög användarvänlighet. Vi har även maskeradkläder för dig som åtminstone vill se ut som en mästerkock, samt fantastiskt roliga förkläden som bjuder på skratt redan när löken börjar hackas. Släng på dig en kockmössa i guld och få det självförtroende som krävs för att lyckas med nobelmiddagen eller stek dina ägg och pannkakor med en hjärtformad stekpanna för att visa din uppskattning med en kärleksfull frukost på sängen.

Vi på Partykungen tycker att det ska vara roligt att laga mat! Att separera gulan från vitan genom att vitan rinner ur från näsan på en förkyld Bogey Man är därför en riktig höjdare. Eller varför inte slicea upp pizzan med en yxa? Vi har allt för du ska kunna bli en mästarkock med humor som viktig ingrediens i allt du gör!
Läs mer