Till toppen
Visa större bild

Konfetti Be My Valentine

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 11
selected_index: 0
49 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Så här gör du din käresta riktigt glad på alla hjärtans dag: skriv ett romantiskt kärleksbrev där du beskriver dina innersta känslor i poetiska ordalag och fyll sedan kuvertet med denna snygga kärlekskonfetti för att understryka det du vill uttrycka. Hjärtan i massor kommer att få din älskade att smälta och kanske överväga att låta dig bli dennes valentine. Konfettin passar också bra att sprida ut på bordet vid en romantisk middag eller en bröllopsfest.

Konfetti Be My Valentine är en påse med 14 g konfetti i papp. Konfettin består av hjärtan i olika slag och storlekar, några mindre och röda, och några större med texten "Be Mine", "XOXO", eller "Kiss me".

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Vanja Nathalie för 2 veckor sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54659 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle