Till toppen
Visa större bild

Konfetti Flugor

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value: 0
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
39 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen
Välj variant:

Produktbeskrivning

Vad passar väl bättre än konfetti i form av vita och svarta små flugor till nyårsfesten. Eller varför inte som dekoration på bröllopsfesten eller på inbjudningskorten. Matcha färgerna på brudgummens frack med detta festliga konfetti och skapa en enhetlig stämning.
Att använda konfetti som dekoration skapar ett effektfullt intryck av en festlig och välplanerad tillställning. Sprid ut konfettin på borden och matcha gärna med passande servetter och duk med samma färgtema som konfettin. Förhöj partystämningen med den här konfettin som garanterat kommer att överraska samt höja stämningen bland alla gäster och dessutom skapar en unik detalj till resten av festens dekorationer.

Konfetti Flugor består av massor av pyttesmå svarta och vita flugor i plast. Perfekt till den finare tillställningen!

Mått: 12 mm. Vikt: 14 g (totalt).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen35699 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle